Klantervaringen

In september heb ik een tweedaagse workshop mogen begeleiden op deze locatie. Wat een prachtige plek is dit! Arno en Ellen hebben de balans weten te vinden tussen zakelijk en professioneel aan de ene kant en warm en huiselijk aan de andere kant. Hier kan je echt elke groep met uiteenlopende doelen ontvangen. Van hoger management voor een strategische sessie tot een weekend met familie, en alle soorten trainingen en workshops er tussen in. Er is voldoende ruimte, ook om in kleine groepjes te werken. De omringende rust en natuur zorgen voor een ontspannen sfeer.

Er is ook de mogelijkheid om te overnachten. De kamers zijn ingericht voor grotere groepen (met tweepersoonsbed en stapelbed), maar kan je uiteraard ook alleen bezetten. 

Arno en Ellen zijn flexibel, denken mee en hebben ons twee dagen in de watten gelegd. Ik kom zeker terug!

Astrid van Waart, Sept Consulting BV, 25-09-2018

We hebben enkele dagen gebruik mogen maken van de gastvrijheid en geweldige accommodatie om onze zakelijke besprekingen te houden. We waren aangenaam verrast door de rust en ontspannen sfeer die in en rond de accommodatie hing. Alles is ruim opgezet en goed verzorgd. De slaapkamers, sanitair e.d. waren prima in orde en de stilte 's nachts was een verademing.
Het is een aanrader voor iedereen.

John vd Broek, BAM Infra Energie & Water bv, 28-06-2018


Sinds drie jaar komen wij,
onderzoekers van de afdeling revalidatie van het Radboudumc, op bezoek bij
groepsaccommodatie De Vilt in Beugen voor onze jaarlijkse schrijfweek. Vanaf
het moment dat we voor het eerst de poort opende naar het terrein is alles
nagenoeg perfect bevallen.

 Het contact met gastvrouw en –heer is makkelijk en direct. Arno en Ellen stellen zich uitermate flexibel op en denken goed mee om het bezoek tot een succes te maken. Als je ze nodig hebt staan ze direct klaar en als er (meer) rust of privacy gewenst is merk je hun aanwezigheid alleen in subtiel klaargezette versnaperingen of een opgeruimd huis. Het is leuk om te zien dat dit een echt familiebedrijf is waar oma en de kinderen zo nu en dan bijspringen om het eten klaar te zetten of om het huis op orde te krijgen. Dit alles bij elkaar maakt het een bijzonder warme, gastvrije omgeving.

Faciliteiten voor een goede, productieve, inspirerende week zijn er ruim voldoende. Het huis (De Vilt) en de schuur (Ons Erf) zijn allebei grote ruimtes die multi-inzetbaar zijn in te delen. In ons geval werd Ons Erf bijvoorbeeld ingezet als stiltewerkplek, workshop/cursus locatie en sportstudio. De slaapkamers zijn voorzien van schone badkamers en comfortabele bedden. Het WiFi-netwerk in en om de gebouwen is de afgelopen jaren sterk verbeterd en intussen voldoende om met ons 20’en te werken. Rondom de accommodatie is van alles te zien en te beleven. De hoeveelheid dieren rondom het erf, het meertje en het bos (beiden op loopafstand) maken het geheel tot een plek waar rust en inspiratie samenkomen.

Het aftellen naar ons weekje weg in De Vilt begint steeds vroeger. Hopelijk volgen er nog vele succesvolle edities!

De onderzoekers van afdeling Revalidatie Radboudumc, 19-04-2018 

“de Vilt als vergader/trainings locatie” een absolute AANRADER!! Het is even zoeken maar dan heb je ook wat! Namelijk een "unieke plek” voor een vergadering of training als basis voor mooie resultaten. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen als trainingslocatie en de terugkoppeling van de deelnemers kan ik niet anders zeggen dan dat deze ‘de Vilt' een uitstekende basis vormt voor mijn trainingen. De deelnemers (groepen van 8-10) voelen zich op hun gemak en staan open voor een intensief programma. Dit komt op de eerste plaats door de unieke locatie in het natuurgebied ‘de Vilt’ wat duidelijk anders is dan de doorsnee vergaderlocaties( te steriel). De ruimte geeft het huiskamergevoel wat zorgt voor de juiste energie en sfeer in de groep, zonder dat het gezapig of te gezellig wordt. Alles is tot in de puntjes geregeld. De ontvangst ’s ochtends, een heerlijke lunch en volop koffie/thee en fris, een ook de faciliteiten als beamer, flip-over en scherm. Het hele plaatje klopt. Ze snappen wat mensen willen. Een groot compliment aan Ellen en familie die er alles aan doen om elke dag tot een succes te maken.

Frank Smulders, Flight Business Development , 09-01-2018

Kom ook ontspannen vergaderen in een natuurlijke omgeving..

ContactWat vinden onze gasten?

“Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super.”

10
Video Groepsacommodatie De Vilt