Arrangementen: Ontspannen vergaderen in een natuurlijke omgeving

Zorgeloos vergaderen in het groene Beugen, goede bereikbaarheid met mooie vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. U heeft beschikking over een functionele ruimte, audiovisuele apparatuur, gratis internet verbinding, schrijfbenodigdheden, diverse dranken en versnaperingen. Wissel een 1- of meerdaagse vergadering af met een heerlijke lunch, diner of een activiteit.

Door de rustige ligging aan natuurgebied De Vilt en de sfeervolle en huiselijke uitstraling van de ruimte kunt u comfortabel en effectief vergaderen.

Bij alle arrangementen is inbegrepen: de vergaderruimte, gratis WiFi, gebruik van beamer, scherm, flip-over met papier en viltstiften. Zaalindeling/opstelling uiteraard in overleg. De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW. Voor dagarrangementen geldt het minimum bedrag van € 155,- exclusief lunch.

Wij bieden diverse arrangementen aan om in een ontspannen, gemoedelijke en ongedwongen sfeer te vergaderen of een cursus te geven en laten graag alle mogelijkheden zien:

Arrangementen

Kom ook ontspannen vergaderen in een natuurlijke omgeving..

ContactWat vinden onze gasten?

“Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super.”

10
Video Groepsacommodatie De Vilt