Klantervaringen: Klantervaringen subtitel

"Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super."

Stark,11-7-2017

"Er zijn geen negatieve zaken te benoemen. In tegendeel de accommodatie is schitterend gelegen met een mooie afgesloten speelweide voor de kinderen. De Vilt heeft goede, schone sanitaire voorzieningen per kamer. De keuken is uitgerust met de benodigde apparatuur en de gemeenschappelijke huiskamer is prettig ingericht. Bovendien staan de klantvriendelijke eigenaren ten allen tijde voor je klaar en zorgen ervoor dat je je er snel 'thuis' voelt. Niet onbelangrijk voor de organisatoren de samenwerking van De Vilt met diverse leveranciers is super."

Blankestein,28-6-2017

"Het complex is geschikt voor alle leeftijden. We waren daar met een groep van 36 mensen. In leeftijd variërend van 75 tot 0. Er is echt voor ieder wat wils. Superlocatie. Een echte aanrader."

Erik, 6-5-2017

"Wij verbleven in De Erf. Met de ganse familie waren we met z'n zestienen met leeftijden tussen 1 en 65jaar. Iedereen genoot van het verblijf. De kinderen vermaakten zich ondanks de kou super in de tuin! Allerhande stond klaar voor hen om buiten te spelen. Heel erg leuk dat ook de diertjes tot tegen de tuinomheining kunnen! Een namiddagje werd zelf een pony in de tuin geplaatst, wat door de kinderen heel erg gewaardeerd werd! Ook de omgeving rondom de accommodatie is leuk om er een mooie wandeling te maken!

De eigenaars van deze accommodatie zijn heel erg vriendelijk en zijn steeds bereid te helpen!

Het is een plaatsje om te onthouden voor de toekomst!"

Birgit, 13-1-2017

"Het was een uitstekend vakantie huis, met alle luxe, een voortreffelijke tuin voor de kinderen. Voor herhaling vatbaar."

fam. strik weekend, 9-10-2016

Kom ook samen genieten bij De Vilt

ContactWat vinden onze gasten?

“Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super.”

9,5
Video Groepsacommodatie De Vilt