De omgeving: Beleef de fluitende vogels en wuivende rietkragen...

De accommodaties liggen in het Brabantse dorpje Beugen ongeveer 20 km ten zuiden van Nijmegen. Het ligt op 5 tot 10 km afstand van de provincies Limburg, Gelderland en de Duitse grens.

De natuur ligt letterlijk aan de achterdeur namelijk de in 2009/2010 volledig herstelde Natuurparel “De Vilt” met haar waterplassen, wuivende rietkragen en mooie wandelroutes. De Maas met haar "Maasheggengebied" en natuurgebied "Oeffelter Meent" zijn zeer bijzonder en bevinden zich op loopafstand. Onze accommodaties liggen in een natuurlijke rustieke omgeving, het is een locatie die anders is dan andere en die wat extra’s te bieden heeft.

Al fietsend of wandelend ontdekt u het oudste landschap van Nederland; de landelijke sfeer nodigt u daarvoor uit. In onze accommodaties zijn hiervoor wandel- en fietsroutes beschikbaar.

Kom ook samen genieten bij De Vilt

ContactWat vinden onze gasten?

“Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super.”

9,5
Video Groepsacommodatie De Vilt