Accommodaties: Slapen onder een hemel van 5 sterren...

Groepsaccommodatie De Vilt

De landelijk gelegen 5- sterren accommodatie bestaat uit 2 verdiepingen en is geheel drempelvrij. De sfeervolle zit- en eethoek is voorzien van vloerverwarming, gashaard, smart tv en draadloos internet. De professionele keuken is volledig ingericht op koken voor grote groepen met o.a. 6- pitskookvoorziening, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en diepvries. De accommodatie heeft 8 slaapkamers, hiervan zijn er 5 op de begane grond. Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema en is voorzien van douche, wastafel en toilet. Eén van de slaapkamers heeft aangepast sanitair en eventueel 2 hoog- laagbedden.

Groepsaccommodatie Ons Erf

Dit vakantiehuis heeft een sfeervolle gezamenlijke ruimte met vloerverwarming, tv, dvd-speler, een muziekinstallatie, draadloos internet en speelhoekje voor de kinderen. De professionele keuken is volledig ingericht o.a. met 4- pitskookvoorziening, vaatwasser, magnetron en koelkast en is af te scheiden van de gezamenlijke ruimte. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, 2 voor 2 personen en 1 van 6 personen. Verder is de bovenverdieping voorzien van 1 toilet en 2 wastafels. Op de begane grond zijn 2 sanitaire ruimtes met douche, wastafel en toilet.

Buitenterrein

Buiten is een groot volledig omheind speelveld voor een partijtje voetbal of basketbal. Er is o.a. een klimrek, vogelnestschommel, jeu de boulesbaan, groot schaakspel, pingpongtafel en een voetbaltafel aanwezig waar zowel jong als oud zich goed mee kan vermaken. Natuurlijk is er een overdekt terras en gelegenheid voor kampvuur in stookpotten. Verder is er een dierenweide met o.a. ezeltjes, alpaca's, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen.

Prijzen 2020

Kom ook samen genieten bij De Vilt

ContactWat vinden onze gasten?

“Echt een fantastisch huis voor een gezellig weekend met een groep, het ontbreekt je aan niets. Geweldig overdekt terras, heel mooi sportveld, speeltoestellen voor de kleintjes. En geweldige slaapkamers met eigen sanitair. Echt super.”

9,5
Video Groepsacommodatie De Vilt